Новини
Увага!

Одяг для евакуйованих мешканців Херсонщини збирають у Хмельницькому

Хмельниччина готується приймати мешканців південних регіонів, яких евакуюють в інші області через підрив рашистами Каховської ГЕС. Найбільші групи евакуйованих очікують в обласному центрі найближчими днями. Аби забезпечити людей речами першої потреби, волонтери Червоного Хреста України оголосили їх терміновий збір.

Евакуаційні потяги з Херсону волонтери загону швидкого реагування Хмельницької обласної організації ТЧХУ спільно з ОВА та ДСНС зустрічають на залізничному вокзалі щоранку з осені минулого року. Через учорашні події в місті Нова Каховка та термінову необхідність врятувати від руйнівної води тисячі людей очікується, що найближчими днями кількість пасажирів евакуаційних потягів буде суттєво вищою, ніж останніми тижнями.

Хмельницька обласна організація ТЧХУ готує для видачі евакуйованим транзитні набори (продукти та засоби гігієни). Проте люди потребують також одягу, взуття, ковдр, рушників, постільної білизни тощо. Тому в місті оголошено терміновий збір речей першої потреби.

На залізничному вокзалі Хмельницького від сьогодні знову працюватиме Банк одягу.

Потребуємо поповнень літнього одягу (б/в, сток, новий). Головне ЧИСТИЙ та охайний – люди, які прибувають евакуаційними потягами, часто переодягаються прямо на вокзалі, – наголошують у Червоному Хресті.

На вокзалі лише видаватимуть одяг тим, хто його потребує. Одяг, взуття, постіль, рушники, ковдри потрібно приносити за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 10 (міська податкова інспекція, біля готелю “Енеїда”, збоку вхід) щодня з 10.00 до 19.00. Телефон для довідок: +380 (67) 999 14 31 (Полудняк Алла).

затоплення Каховська ГЕС порятунок людей

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook