Новини
Суспільство

Сотню евакуйованих мешканців Херсонщини готові прихистити лісівники Хмельниччини

У Подільському лісовому офісі заявили про готовність прийняти на проживання людей, яких евакуюють через затоплення населених пунктів на півдні країни. Загалом, за інформацією ДП “Ліси України”, по всій країні прихисток можуть дати 1700 мешканцям Херсонщини.

За інформацією Подільського лісового офісу, лісівники Буковини, Хмельниччини та Тернопільщини підготували 262 місця для проживання людей, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. З них 100 місць облаштували на Хмельниччині.

Лісівники Подільського офісу не зі слів знають, що таке допомагати переселенцям. Від початку повномасштабного вторгнення ми прийняли сотні людей. Дехто живе у нас досі, – прокоментували у Подільському лісовому офісі.

Нагадаємо, Хмельницька міська організація Товариства Червоного Хреста України оголосила терміновий збір літнього одягу для евакуйованих мешканців півдня. Речі просять приносити в Банк одягу на вулиці Героїв Майдану. Відібрані та посортовані, їх видають, за потреби, на залізничному вокзалі, волонтери загону швидкого реагування ТЧХУ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook