Новини
Нетішинська міська

Зухвалу крадійку квітів з клумб затримали у Нетішині

Літню жінку, яку нетішинські комунальники підозрювали у викраденні квітів з міських клумб, піймали “на гарячому”. Враховуючи, що крадіжки здійснювалися систематично, на місце події викликали поліцію.

Про інцидент у міському парку культури та відпочинку повідомили у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. Місцева мешканка, 1946 року народження, не раз траплялася на очі комунальникам, які в теплу пору року працюють на вулицях міста атомників. Кажуть, бабуся періодично “намотувала” кола навколо клумб, після чого там дивним чином зникали рослини. Проте підозра – підозрою, а доказів бракувало. Аж до останнього випадку, коли, йдучи на дачу, жінка прихопила із собою горщик з пеларгонією. Причому зробила це, не ховаючись, серед білого дня.

Правоохоронці, яких викликали на місце події, склали на пенсіонерку адміністративний протокол за дрібну крадіжку. До слова, як повідомили у виконкомі, жінка анітрохи не розкаялася у вчиненому та поводилася з поліцейським зухвало.

крадійка квітів

У коментарях думки розділилися: одні вважають, що “позорити на весь світ” за квітку стару людину, тоді як дехто краде мільйонами, то занадто, інші ж вважають, що квітку, якщо так дуже треба, можна було й попросити:

Я би скоріше зрозуміла бабусю, якби вона вкрала щось із продуктів, а квітка це точно якийсь маразм

Звісно це стидоба…. Але в нас як завжди, вкрала квіточку, то весь світ знатиме, а вкрав мільярди і гуманітарну допомогу, яка йшла для ЗСУ – то ніхто не бачив і ніхто не знав….. Дайте телефон бабусі, я їй засаджу квітами весь город, щоб більше такого не робила !!!!

Люди ! Чому стільки образ на бабусю, можливо в неї нема грошей придбати квіти, і вона вимушена так зробити. Людина похилого віку, чомусь як бабуся вкрала, так зразу показують. А як діти чи інші люди, то фото не роблять.

Так можна ж було попросити в дівчат ту квітку, думаю що не відмовили б!

Можливо, але це старі люди

Знаєте такі вчинки неможливо виправдовувати в будь-якому віці, бо це радянщина, де кожен щось хотів потягнути з роботи. А тут квіти, чому безкоштовно не взяти, просити – соромно, а вкрасти – можна?

А то старим можна, а іншим ні)))) ці квіти добре приживаються від щепи. Цікаво, яка була б Ваша реакція, коли ця мила бабуся таке зробила з Вами….

Можна було б і без поліції розібратися

Якщо вона була помічена за крадіжками неодноразово, то не можна по-іншому.

До слова, не так давно у виконкомі розповідали про крадіжки квітів з парку та показували фото порожніх лунок на тому місці, де ще недавно стояли горщики з рослинами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook