Новини
Погода

Погода на 13 червня: невеликий дощ пройде на Хмельниччині

У другий день дощового тижня синоптики, як і очікувалося, прогнозують опади. Щоправда, незначні. Та й чи будуть вони, невідомо, адже на те він і прогноз. Але, як заведено, готовими потрібно бути як до води з неба, так і до сухої погоди.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 13 червня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі значний дощ, вдень короткочасний дощ. Вітер північно-східний 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 11-16° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +18, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ закінчиться ще до світанку. Вранці та вдень опадів не очікується, а ввечері вони розпочнуться знову, щоправда, будуть незначні. Температура повітря вночі +12, вдень +19, ввечері +17.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +17, увечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook