Новини
Погода

Погода на 14 червня: на Хмельниччину прийде потепління

Після кількох дощових і холодних днів погода на Хмельниччині почне покращуватись. Синоптики обіцяють підвищення температури. При цьому небо буде хмарним упродовж усього дня. Також можливий незначний дощ і туман.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 14 червня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, невеликий короткочасний дощ, вночі та вранці слабкий туман, вдень місцями гроза. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 19-24° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +21, ввечері +18.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +20, ввечері +17.

У Кам’янці-Подільському ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +22, увечері +19.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook