Новини
Кам'янець-Подільська міська

Людей та тварин евакуювали у Кам’янці із задимленого будинку (ФОТО)

Із багатоквартирного будинку у Кам’янці-Подільському евакуювали власника квартири, в якій сталося займання, та пів десятка людей із сусідніх квартир, які опинилися у пастці через задимлення. Життя пенсіонера, який надихався димом, – під загрозою.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, займання виникло вчора, 13 червня, у багатоквартирному будинку на вулиці Мазепи. Горіло у квартирі на першому поверсі, проте бранцями пожежі стали і мешканці сусідніх помешкань, які через дим не змогли самостійно вибратися на свіже повітря.

Рятувальники, які приїхали на виклик, евакуювали 5 мешканців будинку, які не забули прихопити із собою і домашніх тварин.

Ліквідовуючи джерело пожежі на площі у 30 квадратних метрів, надзвичайники виявили у квартирі, де горіло, її власника – 72-річного чоловіка. Пенсіонер потребував допомоги як рятувальників, так і медиків. Чоловіка винесли за межі палаючої квартири та передали медикам.

Як уточнили у надзвичайників, ліквідовувати пожежу було важко, зокрема, через те, що помешкання було набите мотлохом та захаращене. Проте, рятувальникам таки вдалося приборкати вогонь та не допустити його поширення на інші приміщення у будинку.

За життя власника квартири, де сталося займання, борються медики, повідомили у надзвичайників. Наразі за життя потерпілого боряться медики.

Читайте також: У Хмельницькому пенсіонерка ледь не загинула, поки куховарила

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook