Новини
Офіційно

З Хмельниччини на передову вирушила група прикордонників

Днями голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк разом з Меджибізьким селищним головою Олександром Ткачем зустрілася з групою прикордонників,  які вирушають на передову для виконання бойових завдань.

Військові попередньо пройшли курс кваліфікованої підготовки та отримали чіткі завдання із захисту територіальної цілісності нашої держави від російського агресора.

Віолета Лабазюк Олександр Ткач прикордонники

«Прикордонники є гордістю Хмельниччини. Переконана, що вам вистачить патріотизму, вмінь та навичок захистити українську землю від рашистів. Молимося за кожного з вас, адже ви будете боронити майбутнє нашої держави. А єдиний спосіб захистити українців – це наша перемога», – зазначила голова обласної ради під час спілкування з бійцями.

прикордонники Хмельниччини

Від себе особисто Віолета Лабазюк передала для потреб військових зарядні станції EcoFlow RIVER Max, медичне спорядження, продукти довготривалого терміну зберігання та засоби особистої гігієни.

обладнання для прикордонників

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Читайте також: Сім`ям прикордонників присвятили фотовиставку у Хмельницькому

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook