Новини
Інфраструктура

«Хмельницькгаз» просить споживачів розрахуватися за доставку газу

Понад 33 мільйони гривень заборгували споживачі Хмельниччини за розподіл (доставку газу), що є критичним та ставить під загрозу виконання ремонтних та модернізаційних робіт, а також підготовку системи газорозподілу до складного опалювального періоду.

Тож  газорозподільна компанія вимушена стягувати борги за надані послуги в судовому порядку. А це – значні додаткові витрати для клієнтів, які значно перевищують  суми основної заборгованості.

Водночас «Хмельницькгаз» дякує усім сумлінним споживачам за розуміння та вчасні розрахунки попри складний для всіх період війни.  Адже безперебійна доставка газу – це енергетична безпека Хмельниччини.   

Нагадаємо, що плата за розподіл (доставку) газу здійснюється до 20 числа щомісяця, в якому надається послуга, або за можливості за півроку-рік наперед, адже сума в платіжці є незмінною. Тобто, до 20 червня – за червень та рівними платежами впродовж року. Окрім того, другий рік поспіль тариф на розподіл не підвищувався, а середній розмір платіжки складає від 20 до 150 грн./ міс. в залежності від кількості використаного газу за попередній «газовий рік».

Вчасна оплата доставки газу – вкрай важлива для стабільної та надійної  роботи десятків тисяч км  газотранспортної системи області. Адже утримання газорозподільних мереж і споруд на них, їх модернізація, капітальні та поточні ремонти (згідно чинного законодавства), фінансуються і за кошти, які надходять від споживачів у вигляді плати за доставку газу.

 АТ «Хмельницькгаз», як підприємство критичної інфраструктури, працює в посиленому режимі воєнного стану та забезпечує безперебійний розподіл блакитного палива понад 400 тис.споживачів та на сотні об’єктів промисловості, соціальної сфери та бізнесу.  

Тож лише  вчасна оплата доставки – надійна інвестиція   у власну безпеку,  безперебійність та безпеку послуги, а також – і  обов’язок споживачів.   

Оберіть для оплати  зручний та безпечний сервіс:

  • особистий кабінет на сайті 104.ua
  • чат-бот «7104ua» у Viber та Телеграм
  • мобільний додаток 104.ua :
  • система інтернет-платежів Portmone.com;
  • сервіс онлайн-платежів iPay.ua;
  • інтернет-послуги “Ощад 24”, “ПриватБанк” (оплата з карти будь-якого банку), інші платіжні системи;
  • відділення “Укрпошти” ;
  • відділення будь-якого банку;
  • термінали самообслуговування.

При оплаті доставки газу вказуйте номер особового рахунку Хмельницькгазу, що складається з 10 цифр та починається на 1400ХХХХХХ). За ним закріплюється вся інформація про споживача, що стосується розподілу газу.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook