Новини
Погода

Погода на 21 червня: на Хмельниччині знову прогнозують незначний дощ

Якщо вірити синоптикам, поки що погода на Хмельниччині не зміниться. Слід бути готовими до короткочасного дощу, місцями – грози. Подекуди вранці туман, на небі мінлива хмарність. День буде так само теплим.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 21 червня, на Хмельниччині буде мінлива хмарність. Місцями невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вранці місцями туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 22-27° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому весь ранок та день, а ввечері небо проясниться. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі +14, вдень +25, ввечері +21.

Ясна погода буде триматися у Кам’янці-Подільському впевнено, вдень можлива недовга хмарність. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +15, вдень +26, увечері +23.

У Шепетівці очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі +14, вдень +26, ввечері +22.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook