Новини
Суспільство

Поліцейські з Хмельниччини відвідали прифронтові міста з волонтерською місією (ФОТО)

Мешканцям Костянтинівки, Дружківки, Торецька, Краматорська, Лиману та Великої Новосілки, а також своїм колегам, які живуть і працюють у зонах активних бойових дій, правоохоронці Хмельниччини відвезли найнеобхідніше: питну воду, продукти, предмети гігієни першої необхідності.

Волонтерську групу працівників управління головної інспекції в Хмельницькій області очолив полковник поліції Петро Кузьмін.

За його словами, поїздка була запланована з декількох важливих причин: на власному досвіді відчути всі особливості несення служби в умовах активних бойових дій, вивчити умови, в яких живуть і працюють колеги-правоохоронці у прифронтовій зоні, та передати місцевому населенню зібрану гуманітарну допомогу.

волонтерська місія правоохоронці
волонтерська місія правоохоронці
волонтерська місія правоохоронці
волонтерська місія правоохоронці

Це, на думку полковника поліції, дасть можливість вивчити існуючи проблеми, потреби, зрозуміти мотивацію та спрогнозувати можливі ризики в діяльності, щоб в потрібну мить підтримати колег і усунути чинники, які можуть призвести до надзвичайних подій серед особового складу, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook