Новини
Кримінал

Поліцейських, які побили затриманого, судитимуть на Хмельниччині

Шістьох правоохоронців з Шепетівки судитимуть за катування, вчинене групою осіб. Крім того, двоє з них додатково відповідатимуть за перевищення службових повноважень. Обвинувальний акт спрямовано до суду.

У поліції Хмельниччини нагадали обставини справи. Водія, який спричинив ДТП, правоохоронці доставили до лікарні, аби там йому надали медичну допомогу та перевірили на наявність алкоголю у крові. Там, за даними слідства, чоловік поводився зухвало, тож поліцейські вирішили його вгамувати, одягнувши кайданки. А щоб надалі “поводився чемно”, додали стусанів кулаками та застосовували інше насильство на очах у медичних працівників.

“Виховний процес”, до якого долучалися інші співробітники поліції, продовжили згодом у відділку. Врятував чоловіка дзвінок дружини, якій правоохоронці повідомили, що його затримано і він перебуває у відділку.

Після поліцейського “виховання” чоловік мав понівечене обличчя, синці, садна, травми суглобів.

Поліцейських, які збиткувалися із затриманого, відсторонили від займаних посад та відправили під домашній арешт. Тепер за “авторські методи роботи із затриманими” їм доведеться відповідати перед судом.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної прокуратури

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook