Новини
Спорт

На Хмельниччині відбувся всеукраїнський благодійний спортивний захід

Змагання з тріатлону, організовані Хмельницькою АЕС, відбулися 24 червня на території Національного природного парку «Мале Полісся». У рамках заходу збирали кошти для ЗСУ.

Спортивні змагання «Blue Lakes Sprint Triathlon» відбулися на мальовничій місцевості – «Голубі озера» біля с. Стригани у Шепетівському районі. Понад 100 учасників з різних міст України взяли участь у благодійному тріатлоні.

Наш захід обʼєднуючий та благодійний: ми всі єдині заради Перемоги, – зазначив генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра.

Після розминки учасники додали дистанцію:

  • Перший етап – плавання 750 м.
  • Другий етап – велосипедний, 20 км змішаною трасою.
  • Третій етап – біговий, 5 км лісосмугою.

Усі маршрути пролягали територією Національного природного парку «Мале Полісся». Волонтери та організатори доклали зусиль, щоб учасникам та уболівальникам було приємно змагатися та провести час на природі.

В абсолютному заліку перемогу здобув рівнянин Дмитро Стецюк, другий результат – у Богдана Клімовича (Луцьк), третім став Богдан Половинко (Харків).

Серед жінок в абсолютному заліку перше місце – Ольга Корець (Луцьк). Нетішинка Майя Абрамович – друге місце. На третій сходинці – Євгенія Лавренець (Київ).

Як розповідає прес-центр Хмельницької АЕС, загалом вдалося зібрати 101 тис. грн, на які організатори закуплять обладнання і спорядження для захисників.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook