Новини
Культура

Ірена Карпа проведе благодійну зустріч у Хмельницькому

Українська письменниця, співачка, журналістка та громадська діячка Ірена Карпа 28 червня поведе зустріч із хмельничанами в місцевій Філармонії.

«Не втратити радість» – назва зустрічі, яка відбуватиметься у форматі благодійного вечора. Благодійного, тому, що усі кошти отримані на цьому заході будуть передані нашим захисникам.

За словами самої Ірени, це вечір буде чимось середнім між стендапом, мотиваційною промовою з TED, обговоренням власних творів та діалогу з гостями заходу.

В Україну письменниця, яка вже давно живе за кордоном, приїхала відвідати Книжковий Арсенал та зустрітись зі своїми шанувальниками у мінітурі, що складається з Чернігова, Хмельницького та Львова. Кошти, зібрані на цих зустрічах буде передано в основному місцевим військовим підрозділам. Після минулого туру – презентації книги (Хмельницький теж був серед міст учасників), Ірена Карпа змогла допомогти силам ССО придбаним автомобілем. Також письменниця підтримала в своїх соцмережах друк книги нашого загиблого Героя, Євгенія Ролдугіна.

Перед візитом до України відбувся невеликий тур містами Європи. У Люксембурзі та Португалії на зустрічі приходило багато наших земляків, котрим так необхідна підтримка.

Саме про підтримку – військових, дітей, рідних та самих себе і буде зустріч. Як каже сама Ірена: от вам хочеться вбити ворога, а Ви не можете це зробити, перебуваючи далеко. А от задонатили і вже ніби легше, ніби самі долучились до боротьби! Також важливо не забувати, що у всіх нас росте ненависть. Ця ненависть до Путіна, але він далеко, а близькі люди поряд, і злість може виплеснутись на них. Цього теж не можна допустити. Про всі ці речі та багато чого іншого, важливого зараз, і буде йти мова на зустрічі.

Як зазначено на сайті karabas.com, вартість квитків на зустріч з письменницею 350 грн (50+ шт.)

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook