Новини
Погода

Погода на 27 червня: тиху ніч та день з грозою прогнозують на Хмельниччині

Як і обіцялось, з другого дня тижня в області починаються дощові дні. У вівторок синоптики обіцяють і дощі, і грози. Температура повітря суттєво не знизиться, вона, за прогнозами синоптиків, буде такою ж, як і напередодні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 27 червня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів; вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Ввечері, можливо, пройде дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +24, ввечері +17.

Вже вранці небо у Кам’янці-Подільському затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Ввечері очікується дощ. Температура повітря вночі +15, вдень +25, увечері +19.

Небо у Шепетівці цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура повітря вночі +14, вдень +22, ввечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook