Новини
Новини ОТГ

Пішов з життя колишній депутат Хмельницької обласної ради 

Сьогодні, 27 червня, в Ізяславі на Шепетівщині прощатимуться з українським підприємцем, колишнім очільником Ізяславської районної державної адміністрації Борисом Яцковим. Його поховають на міському кладовищі Ізяслава.

Про смерть депутата Хмельницької облради декількох скликань та Ізяславської міської ради, почесного громадянина міста Ізяслав повідомила пресслужба Ізяславської міськради.


Яцков Борис Олександрович народився 2 квітня 1966 року в Ізяславі. Закінчив Далекосхідне вище загальновійськове командне училище ЗС СРСР. Він був співзасновником ТОВ «Глорія» та засновником ТОВ «Ізяславський Райагробуд».

З 2015 по 2019 роки – голова Ізяславської районної державної адміністрації.

У 2006-2010 роках був депутатом Хмельницької обласної Ради V-го скликання за списками Блоку Юлії Тимошенко. У 2015 році був обраний депутатом Хмельницької обласної Ради VII-го скликання за списками Блоку Петра Порошенка.

У Бориса Яцкова залишились дружина та син.

Прощатимуться з померлим завтра о 12.00 год у храмі святого Миколая Чудотворця, а ховатимуть міському кладовищі Ізяслава.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook