Новини
Суспільство

Поліцейський з Хмельниччини розповів про роботу кіберармії

Від початку повномасштабного вторгнення українці об’єднались у своїй боротьбі проти ворога. Кожен свідомий громадянин працює на своєму фронті: хтось – зі зброєю в руках, хтось волонтерить, хтось підтримує економіку. Інспектор відділу протидій кіберзлочинам у Хмельницькій області, лейтенант поліції Олексій Перець розповідає, що за період війни було заблоковано понад 22 тисячі ворожих ресурсів, які займалися поширенням пропаганди, і наша кіберармія вже становить понад 300 тисяч учасників, які безпосередньо займаються блокуванням цих каналів.

Проєкт “Мрія” став успішним завдяки кіберармії, яку очолюють працівники кіберполіції, а рушійна сила – українці. Віднедавна повернулись і нові функції, повідомляти можна і про нові факти злочинів

Ви можете надати інформацію щодо шахраїв і також посилання на наркошопи (відновлено роботу з боротьбою з наркотичними засобами, – розповідає інспектор відділу протидій кіберзлочинам у Хмельницькій області, лейтенант поліції Олексій Перець.

Поповнити кіберармію можна, приєднавшись до чат-бота, що доволі просто. Потрібно лише підписатися на телеграм-канал та надсилати адміністраторам сервісів скарги на відповідні ресурси.

Дивіться у сюжеті Першого Подільського

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook