Новини
Інфраструктура

На регіональних автошляхах Хмельниччини оновлюють розмітку

На трасі, що веде до курортного Сатанова на Хмельниччині, шляховики убезпечують пішоходів – роблять помітною дорожню розмітку. Роботи ведуться без зупинки руху транспорту, тому водіїв просять бути уважними.

Попередньо на окремих ділянках автошляхів регіонального значення виконали ямковий ремонт. А вже після нього бригади підрядників оновлюють горизонтальну дорожню розмітку на нерегульованих пішохідних переходах.

За інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури Хмельниччини, роботи з оновлення розмітки виконують на наступних маршрутах:

  • Р-48 /Р-24/ – Сатанів – Війтівці – Білогір’я – /Р-26/
  • Р-50 Ярмолинці – Сатанів

У місцях, де це обумовлено дорожньою обстановкою, розмітку оновлюють також на штучних елементах примусового зниження швидкості.

Нагадаємо, на автошляху міжнародного значення М-30, що проходить через Хмельниччину, шляховики також виконали монтаж 12 “демпферних систем” – амортизаційних пристроїв бар’єрного огородження на потенційно небезпечних місцях.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook