Новини
Погода

Погода на 6 липня: спеку з грозою прогнозують на Хмельниччині

Обіцянки синоптиків на завтра для мешканців Хмельниччини незмінні – знову обіцяють опади та високу температуру повітря. Спекотно та мокро буде до кінця тижня, тож доведеться потерпіти.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 6 липня, на Хмельниччині очікується Мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер східний 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ із грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дрібний дощ. Температура повітря вночі +18, вдень +24, ввечері +21.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде дощ. Температура повітря вночі +19, вдень +27, увечері +22.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Вранішній дрібний дощ поступово перейде у дощ із грозою, який ввечері зміниться дощем. Температура повітря вночі +18, вдень +26, ввечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook