Новини
Події

Перше онлайн-медіа офіційно зареєстрували на Хмельниччині

Наприкінці минулого тижня на засіданні Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення було ухвалене рішення про реєстрацію суб’єкта у сфері онлайн-медіа, відповідно до якого новинний портал “Поділля NEWS”, що працює на території Хмельницької області, набув статусу зареєстрованого офіційно онлайн-медіа.

Новиною поділилася представниця Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Хмельницькій області Олена Гавінська:

Маємо перше зареєстроване онлайн-медіа Хмельниччини. Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала новинний вебсайт Поділля News.

Ми йшли до цього 7 років, протягом яких вибудовували свою редакційну політику, ідею та концепцію сайту. Звісно, цей процес не зупиниться після того, як ми стали офіційно зареєстрованим онлайн ЗМІ, адже завжди потрібно розвиватися та прагнути більшого. Бути першими – і почесно, і відповідально. Ми робимо все, від нас залежне, аби виправдати довіру наших читачів, які знаходять на сторінках нашого видання інформацію, якої потребують.

Як зазначила Олена Гавінська, реєстрація онлайн-медіа є добровільною та надає низку переваг:

  • Офіційний статус медіа;
  • Гарантії щодо акредитації та професійної діяльності;
  • Можливість брати участь у тендерах та діяльності органів спільного регулювання після їх створення;
  • Більш ліберальний підхід при застосуванні санкцій у разі порушень.

Щоб зареєструвати онлайн-медіа, потрібно подати до Національної ради заяву встановленого зразка та документ, що підтверджує сплату реєстраційного збору.

Нагадаємо, що приєднатися до наших спільнот у соцмережах, аби оперативно стежити за новинами Хмельниччини, можна за посиланнями в кінці тексту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook