Новини
Здоров’я

Працівники «Хмельницькгазу» здали кров для потреб ЗСУ та лікарень області

Системно співпрацюючи з КНП “Хмельницький обласний центр служби крові”, газівники здали близько 25 л крові.

Повномасштабна війна з рашистами докорінно змінила  наше мирне життя. Українські  захисники на полі бою важкою ціною життя та здоров’я виборюють Перемогу, справа честі та нашого  громадянського обов’язку – гідно всебічно підтримувати воїнів.

Вкотре газівники області долучились до здачі крові нашим захисникам. Близько сотні співробітників з усіх районних підрозділів області прибули до «Хмельницькгазу», аби поділитись життєвоважливою рідиною  з воїнами, які перебувають  на лікуванні.

Тож щоразу донорська спільнота працівників АТ «Хмельницькгаз» лише  розширюється, а серед газівників вже  є і Почесні  донори України.  А у лавах ЗСУ захищають Україну близько ста газовиків.  

Потреба в донорській крові лишатиметься стабільно високою аж до Перемоги. Адже донорської крові потребують також цивільні, які  постраждали від воєнних дій, також необхідна вона  та її компоненти  і для проведення  операцій в медичних закладах.

Щира вдячність усім нашим добровільним донорам за  благородний вчинок та порятунок життя співвітчизників. Адже гасло «Здай кров – врятуй життя» – не просто слова.

Традиційно забір здійснювала бригада фахівців КНП “Хмельницький обласний центр служби крові”.

Читайте також: Центр донорства плазми відкрили у Хмельницькому

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook