Новини
Суспільство

Ще в одній камері на 8 ув’язнених у Хмельницькому СІЗО зробили “євроремонт” (ФОТО)

В державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» продовжують приводити камери, в яких утримуються ув’язнені та взяті під варту, у відповідність до вимог міжнародних стандартів. Наразі в оновлених відремонтованих приміщеннях перебувають близько трьох десятків осіб.

Раніше в слідчому ізоляторі вже оновили два приміщення для довічно ув’язнених (кожна – на чотири особи) та ще одну камеру, яка вміщує 12 осіб.

Наступне приміщення, в якому у співпраці з Хмельницькою міською радою в установі зробили ремонт, – №22, яка вміщує 8 осіб.

Під час ремонту відгородили санвузол, аби забезпечити приватність ув’язненим, встановили нову сантехніку, замінили електромережу, відремонтували підлогу, поставили металопластикові вікна, пофарбували стіни у світлі кольори за єдиним для установ виконання покарань та слідчих ізоляторів дизайн-кодом тощо.

Нагадаємо, після демонтажу рекламних банерів з фасаду СІЗО, в установі планують зробити ремонт стіни своїми силами за сприянням міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook