Новини
Погода

Погода на 20 липня: короткочасні дощі та грози пройдуть на Хмельниччині

Ще один спекотний день, полегшити який можуть опади, прогнозують на Хмельниччині синоптики. Опади обіцяють різноманітні: і дощі, і грози. Подекуди може бути вітряно. Проте загалом це буде звичайний липневий день, який, як кажуть наші читачі, і має бути жарким.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 20 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, вдень гроза. Вітер південно-західний з переходом вдень на північно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 12-17 тепла, вдень 23-28° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Вранці розпочнеться дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +16, вдень +24, ввечері +20.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Кам’янці-Подільському буде зберігатися похмура погода. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +18, вдень +27, увечері +22.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +16, вдень +22, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook