Новини
Інфраструктура

На Кам’янеччині ремонтують дорогу територіального значення

Від початку тижня бригади підрядників працюють над покращенням руху на окремих ділянках автошляху Т-23-08 “Гуків – Дунаївці – Могилів-Подільський” поблизу населених пунктів Чорна, Смотрич, Балин.

На окремих відрізках траси влаштовано вирівнюючий шар покриття загальною протяжністю до 0,5 км. На ділянках, що були непроїзними внаслідок руйнування великоваговим транспортом, проведено спушування та вирівнювання покриття.

Довідка: Автошлях Т 2308 — територіальний дорога, що сполучає Гуків — Дунаївці — Могилів-Подільський. Проходить територією Вінницької та Хмельницької областей. Починається в селі Гуків, проходить через Смотрич, Дунаївці, Миньківці, Нову Ушицю та закінчується в місті Могилів-Подільський.

Учасників дорожнього руху у Службі відновлення та розвитку інфраструктури Хмельниччини закликають не нехтувати власною безпекою та дотримуватись вимог попереджувальних дорожніх знаків, а також зважати на те, що роботи проводяться під рухом транспорту.

Читайте також: Польову дорогу, що веде від села до центру громади, оновлюють у Хмельницькому районі

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook