Новини
Погода

Погода на 21 липня: трохи прохолодніше стане на Хмельниччині

Погіршення погоди, яке спостерігали сьогодні на Хмельниччині, принесе певне полегшення мешканцям області – повітря стане трохи прохолодніше. Суттєвих опадів завтра не передбачається, сильних вітрів також не прогнозують.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 21 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 11-16 тепла, вдень 22-27° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок буде безхмарним, та погода зміниться вже у середині дня й небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +24, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +25, увечері +23.

Увесь день у Шепетівці триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +23, ввечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook