Новини
Культура

TVORCHI виступлять у Хмельницькому в рамках всеукраїнського туру

Гурт TVORCHI, який потужно представив Україну у Великій Британії на “Євробаченні”, де заспівав для 200 мільйонів телеглядачів, сьогодні, 20 липня, виступить у Хмельницькому в рамках першого туру містами України. 

TVORCHI називають головним відкриттям молодої української сцени, а їхні треки звучать як на масштабних фестивалях, так і на домашніх вечірках. Кожен з чотирьох альбомів артистів займав перше місце головного музичного чарту України, а самі вони є власниками нагород “Гурт року”, “Альбом року”, “Концертне шоу року” за безпрецедентне шоу на Київському велотреку та інших. 

Номер TVORCHI на “Євробаченні” назвали найстильнішим на конкурсі цього року, а глядачі віддали їм почесне 4 місце серед усіх учасників шоу. Артистам вдалося не тільки гідно представити країну, дати сотні інтерв’ю про війну в Україні усім світовим медіа, а й зібрати під час конкурсу понад 12 мільйонів гривень на купівлю інкубаторів, щоб серця недоношених малюків, які народжуються під час війни, билися. Виконання цієї місії TVORCHI планують продовжити у турі Україною.

За словами артистів, тур Heart of Steel – це подяка усім українцям за підтримку одне одного, сталеві волю і серця, за допомогою яких сьогодні кожен бореться на своєму місці. На концертах прозвучать усі хіти артистів, серед яких: “Не танцюю”, Believe, “Мова тіла”, Bonfire та нові треки. 

Окрім Хмельницького, у рамках туру TVORCHI планують відвідати 10 міст України. 

Концерт відбудеться у театрі ім. М. Старицького. Початок о 18.00

Квитки на концерт TVORCHI у Хмельницькому можна придбати на Concert.ua: https://concert.ua/uk/event/tvorchi-khmelnytskyi

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook