Новини
Освіта

Хмельницькі школярі доєдналися до флешмобу в рамках Євробачення (ФОТО)

Пів тисячі школярів з чотирьох міст України та британського Ліверпуля одночасно запустили у небо повітряних зміїв. У Хмельницькому це зробили учні першої початкової школи та гімназії №1 імені Володимира Красицького. Усі вони приєднались до проєкту «Land&Sky, Home&Dreams», який організували напередодні Євробачення. Цьогоріч саме Україна мала б приймати пісенний конкурс. Але через повномасштабну війну він відбудеться у Великій Британії.

Свої мрії та побажання хмельницькі школярі зобразили на повітряних зміях, які вони сьогодні запустили в небо. Єдина спільна для дітей ціль – якнайшвидша перемога України, повернення додому батьків і родичів, які зараз воюють, щасливе дитинство та життя в мирній державі.

Це така радість для учнів та для нас, що ми можемо в умовах воєнного стану пригадати про те, що життя продовжується, що ми повинні вірити і очікувати найшвидшої перемоги, за що дякуємо збройним силам України, – каже в. о. директора департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Ольга Кшановська.

За словами координаторки акції у Хмельницькому Оксани Ратушняк, чотири міста для проєкту були обрані не випадково. Адже саме Київ, Львів, Хмельницький і Полтава утворюють на мапі змія.

Дивіться у відео МТРК “Місто”

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook