Новини
Дозвілля

На концерт TVORCHI у Хмельницькому завітали українські захисники (ФОТО)

20 липня у Хмельницькому відбувся концерт гурту TVORCHI у рамках туру “Heart of Steel” українськими містами. Кожен сингл гурту глядацький зал співав напам’ять разом з артистами, а вже після другої пісні театр перетворився на запальний танцмайданчик. 

Гурт, який нещодавно потужно представив Україну на Євробаченні, виконав свої хіти «Не танцюю», Believe, «Мова тіла» та Bonfire. TVORCHI також виконали нову пісню «Мрійники», яку місяць тому презентували у фіті із The HARDKISS.

У камерній атмосфері театру TVORCHI створили неповторне шоу: вражаючі світлові ефекти,  діджейський соло-сет, яскраві костюми. Але найголовніше — безперечна підтримка глядачів, які стоячи співали кожну нову пісню та підтримували артистів бурхливими оплесками.

Після концерту TVORCHI зустрілись із волонтерами та військовими, які зараз проходять реабілітацію у Хмельницькому.

Джеффрі та Андрій щиро подякували кожному з них, адже це велика радість, коли наші поранені та незломлені воїни мають змогу відпочити та провести вечір на концерті, які завдяки їм ми й проводимо.

Щемливе відео, яке розчулює до сліз, артисти виклали в Instagram:

«Такі зустрічі після концертів чіпляють найсильніше, ми дуже раді, що маємо змогу дарувати гарні емоції людям, котрі зараз цього потребують найбільше. Бачити усміхнених військових та волонтерів на наших концертах – найцінніший скарб. Вдячні, що ви завітали і хоч на мить змогли переключитися та провести цей вечір з нами».

Фото: Василь Шепелла

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook