Новини
Кримінал

За пограбування мешканки Летичева зловмисник-рецидивіст проведе за ґратами майже 7 років

25-річний чоловік, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, побив місцеву жительку та змусив її віддати свою банківську картку, з якої потім намагався зняти гроші.

Обставини справи нагадали у поліції Хмельниччини. У перший день лютого до 58-річної мешканки Летичева завітав знайомий. Під час гостювання почав вимагати у неї банківську картку, знаючи, зі слів потерпілої, що на ній є гроші в сумі близько 3 тисяч гривень. Не отримавши бажаного, вдарив жінку кілька разів у голову. Налякана жінка віддала картку, після чого зловмисник утік. Наступного дня потерпіла звернулась до поліції.

Правопорушника, який раніше вже мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, знайшли та затримали. Скористатися грошима з картки грабіжник не зміг, оскільки потерпіла, попри стрес, здогадалася назвати йому неправильний пін-код.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні замаху на грабіж і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років 8 місяців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook