Новини
Події

Медиків Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни відзначили грамотами Верховної Ради України

За професіоналізм та багаторічну віддану працю нагородили двох медичних працівників Хмельницького. Почесні відзнаки вручили народні депутати України від «Слуги Народу» Юрій Заславський та Микола Стефанчук.

Нагороджено державними відзнаками Володимира Гуменюка – завідувача відділення анестезіології та інтенсивної терапії та Віктора Гандзюка – лікаря-уролога Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни.

Також було нагороджено трудовий колектив медичного закладу.

«Від себе, усього депутатського корпусу та громадян України дякую за вашу роботу. Усі знають та розуміють, що ваша професія є однією з головних у державі, але останні події вкотре довели нам всю її цінність. Низький уклін за все те, що ви вже зробили й будете робити надалі для країни. І, звичайно ж, здоров’я вам, вашим близьким і всім вашим пацієнтам», – зазначив голова Ради громад Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу», нардеп Юрій Заславський.

Нагадаємо, днями медикам Хмельниччини вручили відзнаки “Орден Святого Пантелеймона”


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook