Новини
ДТП

Низка ДТП сталася у Хмельницькому під час повітряної тривоги (ФОТО, ВІДЕО)

Поки частина хмельничан, попереджені про загрозу масованого ракетного удару по Україні, перебували в укриттях, дехто, схоже, так поспішав, що знехтував головним, що є на дорозі – дотриманням правил дорожнього руху. Щонайменше чотири ДТП зафіксували під час повітряної тривоги у Хмельницькому, і це лише те, що потрапило в поле зору соцмереж. Ситуація на дорогах ускладнювалася дощем, який рясно поливав місто протягом тривалого часу.

Перша ДТП, про яку повідомили у місцевих пабліках, сталася в мікрорайоні Ракове, неподалік ветеринарної клініки. Автомобіль BMW на швидкості (схоже, досить високій) врізався у відбійник, “вивернув” частину його на дорогу і зрештою перекинувся.

Як повідомили пізніше у соцмережах, “за попередньою інформацією, пасажирка отримала незначні пошкодження. Водій BMW не постраждав”

Наступна ДТП, про яку повідомили у соцмережах, сталася на вулиці С. Бандери, біля ТРЦ “Оазис” – автомобіль “в’їхав” у тролейбус.

Наступними не розминулися легковики на перехресті вулиць Трудова та Прибузька.

Ще одна ДТП на вулиці Кам’янецькій – біля “Філармонії”, в районі зупинки громадського транспорту. Попередньо, на слизькій від дощу дорозі автомобіль занесло, пишуть у соцмережах, і він врізався в автомобіль “швидкої”.

Ймовірно, це ще не всі дорожньо-транспортні пригоди, що сталися під час повітряної тривоги у Хмельницькому. Хоча хотілося б сподіватися, що цим і обмежимося.

Нагадаємо, у Хмельницькій області до кінця літа посилили контроль за дотриманням ПДР. Лише у минулі вихідні інспектори склали пів сотні адміністративних протоколів на порушників. З них близько половини були за кермом нетверезими.

У матеріалі використані відео та фото з телеграм-каналів dtp_khm та Труха. Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook