Новини
Погода

Погода на 27 липня: дощі з градом знову обіцяють на Хмельниччині

Поки рятувальники, енергетики та шляховики ліквідовують наслідки вчорашнього буревію на Хмельниччині, синоптики знову обіцяють погіршення погоди на завтра Зокрема, шквальний вітер, дощі та, можливо, град. Температура повітря також суттєво знизиться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 27 липня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями. Вночі: короткочасний дощ, місцями значний; грози, місцями град. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря 12-17 тепла. Вдень: невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря 14-19° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +17, вдень +16, ввечері +15.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +19, увечері +17.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться та продовжиться до приходу вечора. Температура повітря вночі +17, вдень +16, ввечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook