Новини
Інфраструктура

Наслідки зливи у Хмельницькому показали в соцмережах (ВІДЕО)

Поки одні хмельничани сиділи в укриттях та читали повідомлення про масований ракетний удар по Україні, зокрема, і по Хмельниччині, інші, нехтуючи своєю безпекою, прогулювалися містом після рясного дощу, фіксували наслідки зливи та викладали в соцмережі.

Традиційно, деякі з вулиць обласного центру частково пішли під воду, подекуди з люків били “фонтани”, а після того, як вода зійшла, люди збирали з доріг загублені номерні знаки автомобілів.

Такий “врожай” зібрали у мікрорайоні Озерна, біля однієї з заправок.

Відео з підтопленими вулицями хмельничани багато не викладали. Насправді, в мережі показали лише одне – з вулиці Грушевського. Але ефектне – з міні-фонтаном, що бив посеред дороги з каналізаційного люка. Хоча в коментарях повідомляли про подібні ситуації в інших, теж звичних, мікрорайонах міста. Над оригіналом відео, який розміщено в обмежено-доступному телеграм-каналі Хмельницький City в іншій спільноті трохи покреативили “на злобу дня”, так би мовити.

Відтак у коментарях хмельничани пройшлися як по стану вулиць після злив, так і по владі міста. Хоч було і кілька голосів на захист останньої.

Зарічанська так само пливе

Копали, перекопували, скільки мільйонів закопали на дренажні системи, а як топило овочевий ринок і Зарічанську, так і топить. Але головне, що їм нормально

Боже. Це все життя в хмелі була така проблема. Ще коли я маленька була – місто плавало. Центр і зарічанська. Це проблеми міст біля річок і з грунтовими водами.

По факту після дощу хв 10-15 і води вже не було.

Це взагалі то нормально, була добряча злива. І каналізація не справляється з таким потоком води. Краще б щось толкове публікували, а не розводили срач.

До школи 24 не пройдеш, все перерито два місяці. Під час тривоги сховище в 24 школі закрите. Тримаємо стрій.

Директору школи потрібно запитання на цей рахунок ставити.

То ж Зеленський перерив дорогу до школи та не асфальтує вже два місяці. Там басейн біля школи. А коли йти до школи, то болото та каменюки.

Він за обіймання посади гроші отримує від нас. Тому ми не повинні робити культ особи Симчишина за те що він виконує свою роботу, яку повинен виконувати. Все-все, що він зробив, то це було зроблено за наші гроші, так що тут нічого такого приголомшливого немає!

І Зарічанська по вуха!!!! Весь час якісь ремонти, а толку – нуль.

Всі незадоволені. А як викидати сміття, яке потрапляє в дренажну систему доріг та забиває водовідведення, що вода не має куди далі стікати, то про це ніхто не думав? Зато всі висловлюєтесь у коментарях. Перестаньте смітити.

Норм поремонтували дороги крошкою? Шо по зливним системам? Попереджали ж вас

Я бачив площу. Класний вигляд з пташиного польоту. Який геній це придумав? Чи те, що на Проскурівській вазони поставили. Це досягнення. А ливнівки як не працювали, так і не працюють.

Щодо ливнівок на центральній пішохідній вулиці Хмельницького – Проскурівській – то у травні вони виглядали так.

Стверджувати, що вони досі так виглядають, категорично не будемо, але й виключати цього не можна, бо в такому стані, за власними спостереженнями, вони пробули досить довго. Чи можуть вони, такі, виконувати свою функцію – відповідь очевидна. Так само як і те, що скалічитися або серйозно травмуватися, перечепившись об такі конструкції, справа кількох секунд.

Головне фото – ілюстративне

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook