Новини
Погода

Погода на 28 липня: ніч на Хмельниччині буде холодною

Після тривалої спеки на Хмельниччину прийшло різке похолодання. Вдень температура заледве дотягує до 15 градусів, принаймні сьогодні. На завтра синоптики обіцяють трохи вищу денну температуру, а от ніч буде все так само холодною. А от опадів та сильного вітру на завтра не прогнозують.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 28 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 20-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо у Хмельницькому буде ясним недовго, вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +23, ввечері +19.

Вранці у Кам’янці-Подільському небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +24, увечері +21.

У Шепетівці хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +16, ввечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook