Новини
Офіційно

У Хмельницькому відбулося спецпогашення останньої марки з серії, присвяченої Силам оборони

26 липня у Хмельницькому відбулося спецпогашення поштової марки «Служба безпеки України», яка завершує серію «Слава Силам оборони і безпеки України!» На запрошення Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» у заході взяв участь перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук.

“Боротьба з внутрішнім ворогом вимагає великих та складних зусиль, – зазначив посадовець у контексті тематики поштової марки. – Ми всі розуміємо, що сьогодні пошкодження великої кількості об’єктів критичної та енергетичної інфраструктури відбувається внаслідок роботи колаборантів. Бажаю Службі Безпеки України успішної роботи, щоб очистити Україну від внутрішнього ворога”.

З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Служба Безпеки України стала важливою складовою Сил оборони, здійснюючи вагомий внесок у нашу Перемогу. Контррозвідка СБУ активно працює на першій лінії фронту, у прифронтових районах, окупованих територіях, викриваючи диверсантів та ворогів. Співробітники Служби Безпеки України беруть активну участь у найгарячіших точках війни, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Випуск марки здійснений за сприяння Служби безпеки України.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook