Новини
Суспільство

Біля гіпермаркету у Хмельницькому розмістили знищене військове авто (ФОТО)

Це вже другий автомобіль, переміщений з фронту в тил та виставлений у центрі Хмельницького, як нагадування про те, що війна все ще триває, а військові на передовій постійно потребують техніки, яка швидко виходить з ладу через ворожі атаки.

Раніше розбиту автівку, доставлену з передової, хмельничани могли бачити на майданчику біля ТГРК “Либідь Плаза”. Там стояв побитий під час бойових дій УАЗ. Автомобіль стояв не просто так – поруч встановили скриньку, куди всі небайдужі могли покласти гроші на придбання нового транспортного засобу для військових.

Ще одну “бойову” автівку – пікап – хмельничани наразі можуть побачити біля гіпермаркету “Епіцентр”, на паркувальному майданчику. Встановили його там волонтери та бійці 86 окремого батальйону тероборони.

Як розповіли у 106 бригаді тероборони ЗСУ, Хмельниччина, автомобіль постраждав внаслідок мінометного обстрілу на Херсонському напрямку.

Всі військовослужбовці, які у той момент перебували в авто, на щастя, залишились живі, а що залишилось з автівки хмельничани мають можливість побачити безпосередньо на майданчику, – йдеться у повідомленні.

Біля автомобіля також розміщена скринька для збору коштів – на новий автомобіль та інші нагальні потреби батальйону.

Збір коштів у співпраці з військовослужбовцями батальйону проводять благодійні організації «Захисти Хмельниччину» та «Хмельницький центр здорової молоді».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook