Новини
Погода

Погода на 29 липня: дощ і грозу знову прогнозують на Хмельниччині

За обіцянками синоптиків у перший вихідний цього тижня погода на Хмельниччині сильно не зміниться. Все так само буде прохолодно вночі, вдень, коли не буде хмар, буде досить гаряче. Знову прогнозують дощі, подекуди грози.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 29 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів. Вдень часом невеликий дощ, вдень місцями гроза. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 22-27° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Попри похмурий досвітній час, у Хмельницькому з самого ранку на небі не залишатиметься жодної хмарки, та до кінця дня погода буде ясною. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +24, ввечері +20.

Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір у Кам’янці-Подільському очікуються похмурими. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +25, увечері +22.

У Шепетівці погода порадує безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вночі +14, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook