Новини
Офіційно

Військові-спецпризначенці отримали відзнаки від Хмельницької обласної ради

Голова обласної ради Віолета Лабазюк та її заступник Валентин Соколюк привітали військовослужбовців з Днем Сил спеціальних операцій Збройних сил України, вручили їм відзнаки та подякували за гідне служіння інтересам держави України та Українського народу.

29 липня військові Сил спеціальних операцій відзначають своє професійне свято. Спецпризначенні активно включились у боротьбу з окупантами з початку російської агресії. Чи не щодня можна почути про захоплення чи знищення техніки та живої сили противника. Воїни неодноразово доводили свій професіоналізм, майстерність, мужність та героїзм.

З нагоди свята військовослужбовці ССО Хмельниччини отримали відзнаки та вітання від керівництва Хмельницької обласної ради.

Привітала хлопців із професійним святом та на знак вдячності за службу передала подяки від Хмельницької обласної ради. Дивлячись на цих молодих людей, охоплює гордість за наше майбутнє. Їхні вольові риси, мужність та відданість вражають та надихають. Наші незламні воїни! Нехай Бог оберігає їхні сміливі серця, прокоментувала голова обласної ради.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook