Новини
Інфраструктура

Комунальні підприємства у Шепетівці отримали генератори від Червоного Хреста

Шепетівка, як і інші міста України, готується до наступного опалювального сезону, який, за попередніми прогнозами, може бути не менше, а, можливо, й більш складним, ніж попередній. Відтак, завчасне забезпечення альтернативними джерелами енергії для міста – одне з першочергових завдань. Допомагають подбати про це благодійники та громадські організації.

Як повідомив міський голова Шепетівки Віталій Бузиль, під час підготовки до нового опалювального сезону, в місті підсилюють критичну інфраструктуру. Шепетівське комунальне підприємство “Водопровідно-каналізаційне господарство” та Шепетівське підприємство теплових мереж отримало генератори потужністю 60 Kva від Українського Червоного Хреста та його місцевого осередку.

Дякуємо за допомогу голові Хмельницької ОО ТЧХУ Богдану Малінському та представникам Національного комітету ТЧХУ і International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies,прокоментував міський голова Шепетівки.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook