Новини
Погода

Погода на 1 серпня: теплий день без опадів обіцяють на Хмельниччині

Після сьогоднішньої зливи, що добряче потріпала нерви хмельничанам та ускладнила життя водіям, завтра можна очікувати дня без дощу. Принаймні, так обіцяють синоптики. Повітря знову буде гарячим, але не сильно. Завтра стартує останній літній місяць, тож варто насолоджуватися теплими днями в очікуванні осені та зими.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 1 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний з переходом вдень на південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї присутності вже повністю. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +26, ввечері +23.

Ясному ранку у Кам’янці-Подільському прийде на зміну похмурий день, але ввечері хмари повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +27, увечері +24.

Хмари, шо з’являться на небі вранці та протримаються у Шепетівці майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +27, ввечері +23.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook