Новини
Кримінал

Хмельницьке товариство сплатить штраф за порушення в закупівлі дизельних генераторів

Господарський суд Хмельницької області задовольнив позов Хмельницької обласної прокуратури про стягнення з хмельницького товариства понад 320 тис. грн штрафних санкцій за неналежне виконання умов договору про закупівлю дизельних генераторів.

Наприкінці 2022 року між Кам’янець-Подільською міською радою та товариством укладено договір про закупівлю дизельних генераторів на суму майже 5 млн грн для забезпечення безперебійного функціонування критичної інфраструктури міста Кам’янця-Подільського в умовах воєнної агресії російської федерації. Однак, після одержаного авансу у сумі понад 1,7 млн грн постачальник так і не передав генератори органу місцевого самоврядування.

Реагуючи на вказані порушення, прокурори звернулись з позовом до суду. За результатами розгляду позовної заяви суд зобов’язав суб’єкт господарювання сплатити на користь міської ради 328 тис. грн штрафних санкцій, повідомляють у прокуратурі.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook