Новини
Інфраструктура

Між двома селами у Хмельницькому районі оновлюють дорожне покриття

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області продовжує вживати заходів для збереження дорожнього покриття на Старокостянтинівському напрямку.

Між селами Калинівка та Ладиги на автошляху Н-03 “Житомир – Чернівці” наближаються до завершення роботи з влаштування вирівнюючого шару за технологією литих емульсійно-мінеральних сумішей.

Як повідомили у Службі відновлення, покриття на цій ділянці дороги ремонтували у 2015-2016 роках. Міжремонтний термін експлуатаційної придатності минув. Тому, аби зберегти належний стан дороги та відновити транспортно-експлуатаційні показники (зчеплення та шорсткість; рівність, стійкість до природно-кліматичних факторів, водорезистентність) прийняли рішення про застосування заходів поточного дрібного ремонту.

Такий вид робіт є найефективнішим, та що не менш важливо в умовах економії воєнного стану, найдешевшим способом запобігання подальшого руйнування дорожнього покриття та суттєво продовжує його експлуатаційні строки, підвищує безпеку дорожнього руху, прокоментували у Службі відновлення.

Аналогічні роботи проводять і поблизу села Старий Остропіль.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook