Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині розстріляли гніздо лелек

Надзвичайна подія сталася напередодні вночі у селі на Старокостянтинівщині. У приціл “нічних мисливців” потрапило лелечине гніздо. Після стрілянини, яку влаштували невідомі, пташенят знайти не змогли, один з дорослих птахів поранений. У поліції за фактом жорстокого поводження з твариною відкрите кримінальне провадження.

Безкарність провокує беззаконня. Спочатку історія зі скаліченою та згвалтованою коровою, яку поліція намагалася “спустити на гальмах” та закрити справу, і лише після розголосу у соцмережах та ЗМІ поновила розслідування. Потім згвалтований у Летичеві пес – по справі вже скоро місяць не чути і не видно ніякого руху. І тепер – нова історія, тепер зі стріляниною.

Вночі у селі Новоселиця, що у Миролюбненській громаді на Старокостянтинівщині місцеві мешканці почули гуркіт мотоцикла, чоловічий сміх, а потім постріли. Жертвами виродків стала сім’я лелек. Місцеві мешканці, які вийшли на вулицю після стрілянини, знайшли одного пораненого птаха, інший, неушкоджений, залишився у гнізді. Двоє пташенят зникли.

Про надзвичайну подію повідомили у спільноті Екозахист Старокостянтинів.

Пораненого лелеку відвезли до ветклініки, де близько години складали по частинках поранене крило. Наразі птах перебуває під наглядом лікарів.

У коментарях під новиною люди вимагають розголосу та покарання винних:

Коли закінчиться це беззаконня???Розстріляти цих тварин, щоб і сліду їхнього на землі не залишилося!!!

Яка наволоч живе на світі, як тільки їх земля носить. Розголос публічний – це добре, але треба написати заяву в поліцію. Бо безкарність породжує нову безкарність.

Щоб, так поступити з лелеками, це просто жах, який не вкладається в голові. Я також мисливець з великим стажем за плечима, але таке навіть не присниться в страшному сні.

Я впевнена, що люди знають, хто це зробив. Може досить боятися?!

Стріляло сміття зі свого сміттєвого бачка. Поки люди які можуть віддухопелити те сміття і той бачок розносять ворогів на лінії фронту.

Не було б лелек, поцілили б в собак або кішок ((. Є такі сволоти серед нас, і випадки не поодинокі. А от стосовно поліції та законів… тут треба гуртом, інакше піде все у смітник.

Знайти легко. Перевірити в кого мотоцикл і в кого зброя. Але чи захочуть шукати доблесні поліціянти?

Просніться люди, які чули, питайте поруч усіх людей. Воно з далеку не приїхало на тому мотоциклі. Орки посеред нас…

Є великі сумніви, що місцеві не знають хто це був !!! Але будуть мовчати. А тих уйобків прив’язати до мота і по полю потягати, хай до вух зітруться

Якщо поліція захоче знайти урода – знайде! Чи в нас зброя є вже в кожного першого? Знайти і покарати уродів, бо це не люди!

Вимагайте відео з камер спостереження, бо місцева влада може заминати все. Якщо в селі немає камер, то з сусідніх населених пунктів, щоб побачити, хто виїжджав на мотоциклі. Хоча скоріш за все це місцеві і люди знають в кого є мотоцикли. Робіть розголос!

Люди, не мовчіть, ви знаєте хто це зробив, досить мовчати, бо завтра, вони зроблять ще гірше комусь із дітей боронь Боже.

Люди, дорогі.. я все розумію, але. Закон є, виконувати немає кому.

Памятаєте згвалтовану корову, ну так нічого не було тій бидлотині, бо корова ба, вижила.

Це страшно,в нас через дорогу є лелеки двоє дорослих і три молодих, так вони в нас по дворі ходять,і хтось чужий там не їздив і не стріляв це хтось з місцевих, просто бояться сказати.

Національна поліція України, Служба безпеки України, в населеному пункті, де живуть люди, був відкритий вогонь на враження. Зреагуйте, не допустіть масового вбивства людей.

У поліції Хмельниччини повідомили, що відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною та встановлюють особи причетних. Чи буде відкрита справа про перебування у нічний час, ймовірно, у комендантську годину, на вулиці людей зі зброєю, які стріляють, куди хочуть, невідомо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook