Новини
Погода

Погода на 6 серпня: грозу з градом прогнозують на Хмельниччині

Нарешті після тривалої спеки синоптики обіцяють мешканцям Хмельниччини трохи прохолоди – у вигляді опадів. Щоправда, грози з градом мало кому сподобаються, але краще так, ніж ніяк. Під час зливи краще не користуватися приватним транспортом, аби не перетворити його на плавзасіб, а перечекати десь на сухому. Адже системи водовідведення в українських містах все ще залишають бажати кращого. До речі, пориви вітру на завтра синоптики також прогнозують. Сподіваємося, вони не будуть такими шаленими, як сьогодні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 6 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ. Вдень грози, місцями град. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 18-23° тепла, вдень 29-34° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок у Хмельницькому буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Ввечері очікується дощ. Температура повітря вночі +21, вдень +33, ввечері +22.

У Кам’янці-Подільському до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою. Температура повітря вночі +23, вдень +34, увечері +22.

У Шепетівці до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +21, вдень +34, ввечері +27.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook