Новини
Офіційно

Приватні будинки та кілька міських будівель постраждали внаслідок обстрілу на Хмельниччині

Про наслідки ракетної атаки на Хмельниччину повідомили в обласній військовій адміністрації. Вкотре дісталося Старокостянтинову, де вибуховими хвилями повибивало вікна, а подекуди і двері як у приватних будинках, так і в закладах комунальної та бізнесової власності.

Нагадаємо, сьогодні, 5 серпня, під час масованого ракетного удару по Україні, під час якого росіяни били як “калібрами”, так і “кинджалами”, частину ракет було спрямовано на Старокостянтинівську громаду. Попередньо у місцевих пабліках повідомляли про вибиті вікна у приватних будинках та на автовокзалі.

Офіційної інформації щодо кількості випущених та збитих ракет наразі немає. Поки що Україна готується до можливої другої хвилі масованого ракетного обстрілу. Про це повідомляють моніторингові пабліки.

Про наслідки вечірнього ракетного обстрілу для Хмельниччини повідомили в обласній військовій адміністрації, підтвердивши, зокрема, пошкодження приватних будинків та будівлі автовокзалу.

Вибуховою хвилею пошкоджено покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках, вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, в приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні, йдеться у повідомленні.

Найважливіше, зазначили в ОВА, що постраждалих внаслідок ракетної атаки немає.

Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги вночі. Будьте в укритті або щонайменше за двома стінами. Вірте в ЗСУ та ППО.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook