Новини
Офіційно

У Хмельницькому презентували поштову марку з літаком F-16 (ФОТО)

У переліку українських поштових марок з’явилася нова – із літаками-винищувачами F-16, як нагадування про гостру потребу такого виду авіації та візуалізація роботи «бойових соколів». Презентували її у Хмельницькому представники влади міста та області та нова виконувачка обов’язків директора Хмельницької дирекції “Укрпошти”.

Сподіваємося, що і цього разу марка буде пророча і найближчим часом Україна отримає довгоочікувані винищувачі F-16, яким приурочена сьогоднішня кампанія зі спецпогашення марки. Приємно, що долучилися до цього дійства наші легендарні аси-пілоти тактичної авіації, які своїм вмінням забезпечують наближення нашої перемоги. Нехай ця марка зробить закладену змістовну місію, – сказав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час церемонії спецпогашення марки.

Тираж марки – 600 000 примірників. Номінал: F + 16.00 грн на донати. Автор поштового випуску — Максим Паленко, Відомий ілюстратор видавництв «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та «Видавництво Старого Лева», автор великої кількості антивоєнних плакатів, повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook