Новини
Погода

Погода на 7 серпня: на Хмельниччині стане прохолодніше

Нарешті після тривалої спеки мешканці Хмельниччини зможуть зітхнути з полегшенням – температура повітря впаде в середньому на 10 градусів. Щоправда, за словами синоптиків, такі перепади температури можуть негативно позначитися на здоров’ї людей з хронічними захворюваннями і не лише їх.

Така різка зміна погоди, окрім логічної полегкості, може створити проблеми для людей із серцево-судинними та бронхо-легеневими недугами. І не лише для них. Може боліти голова, стрибати артеріальний тиск навіть у порівняно здорових людей, з’являтися запаморочення, нападати сонливість, дискомфорт, послаблення працездатності, безсоння (яке й так не дивина для багатьох з нас),прокоментувала прийдешню погоду синоптикиня Наталка Діденко.

Також варто зважати на те, що дощі та грози з градом – це загроза для майна та врожаю, пошкоджені автомобілі, забиті стоки, обламані гілки на деревах і літаючі легкі предмети по вулиці чи з балконів. Тож, стежте за попередженнями синоптиків і у випадку оголошення штормового попередження подбайте про те, аби негода не завдала вам шкоди.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний дощ із грозою вранці зміниться сильним дощем, який йтиме до середини дня. Температура повітря вночі +18, вдень +20, ввечері +17.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Сильний дощ, який до ранку розгубить свою силу, після обіду стане ще слабшим і ближче до вечора зовсім закінчиться. Температура повітря вночі +19, вдень +21, увечері +18.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дощ із грозою, якому на зміну прийде дрібний дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі +18, вдень +18, ввечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook