Новини
Погода

Погода на 8 серпня: короткочасні дощі прогнозують на Хмельниччині

Другий день тижня на Хмельниччині, за прогнозами синоптиків, також обіцяє бути не спекотним. Вітер, схоже, нарешті вгамується, а з опадів обіцяють лише короткочасні дощі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 8 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 18-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Хмельницькому буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі +13, вдень +20, ввечері +16.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ із грозою. Температура повітря вночі +15, вдень +20, увечері +17.

Ранок у Шепетівці буде похмурим, але вдень небо проясниться, та ясна погода утримається до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +19, ввечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook