Новини
Суспільство

На Алеї Героїв у Хмельницькому загиблих вшановуватимуть сумною мелодією в “живому” виконанні

Від початку війни щодня в Україні о 9.00 вшановують загиблих хвилиною мовчання. Нагадування про це регулярно публікують у багатьох пабліках, зокрема, офіційних. У Хмельницькому в цю годину у будні дні на Алеї Героїв лунатиме сумна мелодія на знак вшанування пам’яті всіх тих, хто віддав своє життя за свободу нашої держави.

Відтепер, у будні, о 9.00 над виставкою «Вони загинули за Україну! Хмельницький пам’ятає…», що розташована на вулиці Проскурівській лунатиме тужлива мелодія, яку виконуватимуть сурмач та барабанщик. Кожного разу, коли ви будете проходити повз куби з інформацією про загиблих Героїв саме о цій годині, зупиніться! Віддайте шану тим, хто віддав у боротьбі з ворогом найдорожче – власне життя. Не виправдовуйте себе поспіхом у справах, запізненням кудись. Бо ви маєте можливість рухатись містом, працювати, відпочивати лише тому, що вони пішли боронити його від рашистської навали. За життя ці Герої були простими людьми, такими як я і ви, мріяли, планували щось, йшли до мети. Але на відміну від нас, вони вже не матимуть шансу втілити це все, бо поклали голови за Україну. Це був чийсь єдиний син, або найкращий у світі батько малюку, чи найкоханіший чоловік – людина, з якою у когось були пов’язані мрії про щасливе майбутнє. Просто подумайте про це під час загальнонаціональної хвилини мовчання. Не поспішайте, зупиніться…написала у соцмережах хмельничанка Ірина Бачинська.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook