Новини
Інфраструктура

Мешканцям Славути, які мають комунальні борги, відключатимуть воду

У Славутському водоканалі попередили мешканців міста, які мають борги за отримані послуги, що в місті почали роботу з відключення боржників від водопостачання.

Відповідне повідомлення опублікували на сторінці КП Славутське УВКГ у соцмережах:

Славутським УВКГ проводиться робота з відключення абонентів, які мають тривалий час велику заборгованість з оплати послуг водопостачання та водовідведення у разі непогашенні в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги (не укладено договір реструктуризації) з дня отримання споживачем попередження від виконавця, а також тих абонентів які протягом тривалого часу не передають вчасно показники лічильників. Просимо оплатити послуги або оформити договір на реструктуризацію боргу. Нагадуємо, що показники лічильників надаються щомісяця з 25 до 30 числа.

Нагадаємо, у Хмельницькому, як і в багатьох інших містах, планували підняти тарифи на воду з 1 липня. Проте після втручання президента, рішення про збільшення тарифів скасували. Однак, у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) від ідеї змінити тарифи не відмовилися і повідомили про намір обговорити “справедливе соціальне рішення”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook