Новини
Офіційно

Працівників будівельної галузі Хмельниччини відзначили почесними грамотами

З нагоди Дня будівельника працівників будівельної галузі у Хмельницькій обласній військовій адміністрації відзначили почесними грамотами.

За дорученням першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна, працівників будівельної галузі Хмельниччини з їх професійним святом – Днем будівельника – привітав заступник начальника ОВА Сергій Ткачук. Посадовець відзначив почесними грамотами обласної військової адміністрації кращих представників галузі, які активно беруть участь у розбудові інфраструктури, житлово-комунальної сфери області та долучилися до відновлення постраждалих від війни регіонів, до відновлення зруйнованих об’єктів, в тому числі на Херсонщині та в рамках проєкту “Пліч-о-пліч”.

Щиро дякую за вашу роботу, за те, що вам не байдуже за долю України, тому що від початку війни ви ведете свою боротьбу за те, аби наші громадяни жили в сучасній та красивій державі. І навіть там, де ворог намагається не залишити каменя на камені, вашими зусиллями будуть стояти квітучі та розвинені міста і села. Вірю, що після перемоги ми з вами відбудуємо усе зруйноване та досягнемо ще більших успіхів, – наголосив Сергій Ткачук.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook